Blogia perustaessa usein jumahtaa siihen, ettei keksi sopivaa nimeä. Sama ongelma oli minullakin. Tärkeintä on, ettei yliajattele asiaa! Sitä haluaa hienon, selittävän ja ytimeikkään nimen. Se voi olla hankalaa heti alkuun, mutta loppujen lopuksi parhaat blogin nimet syntyvät omassa päässä, ei keskustelupalstoilta.

Rajataanpa ensin jo ylikäytetyt nimet. Todella monella blogilla on nimenä esim. "my life" tai "Maijan blogi". Ei tarvitse paljonkaan noista erota, että saa hyvän nimen. Oma nimeni tulee siitä, että ala-asteen nimileikeissä olin Tiikeri (etunimen mukaan) ja tarina, no se nyt vain sattui sopimaan siihen loppuun. Jos haluat, voit keksiä pidemmän ja hienommankin nimen, riippuen blogin teemasta.

Voit aloittaa siitä, että alat miettimään esimerkiksi lempinimiäsi, tai vanhoja nickejä. Esim. jos nimesi olisi Maija, ja lempinimenäsi olisi ollut Maltsu, siitä saa jo monta ideaa!

Nimen keksiminen voi tuntua turhauttavalta ja toivottomalta, älä kuitenkaan hätiköi. Osa sattuu tykkäämään esim. jostain biisistä, ja nimeää bloginsa sen mukaan, mutta vuoden päästä vihaakin tätä, siksi kannattaa ottaa jokin kestävämpi aihe, kuten muoti. Muotia on aina ollut, ja tuleekin olemaan.

Toivottavasti tästä oli apua :)